INBJUDAN: INVISIO bjuder in till telefon­konferens 28 oktober kl. 10:00

INVISIO bjuder in media, investerare och analytiker till en telefonkonferens fredagen den 28 oktober, klockan 10:00, där VD Lars Højgård Hansen presenterar delårsrapporten för januari-september 2022.

Telefonkonferensen hålls på engelska och inleds med en presentation av rapporten följt av en frågestund.

Rapporten publiceras 27 oktober 2022, klockan 14:00.

En inspelad version av telefonkonferensen, presentationen och delårsrapporten kommer att finnas på www.invisio.com.

Registrering

För att delta i telefonkonferensen krävs en föranmälan. Efter registreringen erhålles telefonnummer och pinkod. Vänligen registrera dig 5–10 minuter före utsatt starttid för att underlätta att konferensen kan börja på fastställd tid.

Länk för registrering

https://register.vevent.com/register/BI117a2d3a53d94310be8c7495b78d57b4

Webcast

För att följa presentationen via webben använd nedan länk:

https://edge.media-server.com/mmc/p/enz23w5g

För ytterligare information, vänligen kontakta

Michael Peterson, Director Investor Relations & Corporate Communication, INVISIO
Mobil: +45 5372 7733 | E-post: mpn@invisio.com

Om INVISIO AB (publ)
INVISIO utvecklar och säljer avancerade kommunikationssystem som gör det möjligt för yrkesgrupper i bullriga och uppdragskritiska miljöer att kommunicera, skydda sin hörsel och arbeta effektivt. Bolaget kombinerar specialist­­kunskaper i akustik och hörsel med ett brett ingenjörskunnande inom bland annat mjukvara, material­teknik och integration. INVISIOs lösningar  marknadsförs under de två varumärkena INVISIO och Racal Acoustics. Försäljningen sker via huvudkontoret i Köpenhamn och försäljningskontoren i USA, Frankrike, Storbritannien, Italien och Thailand samt via ett globalt nätverk av partners. INVISIO har säte i Stockholm och är noterat på Nasdaq Stockholm (IVSO). Mer information finns på företagets webbplats www.invisio.com.