INVISIO erhåller en andra volymorder av Intercom-systemet

INVISIO har emottagit ytterligare en volymbeställning av Intercom-systemet inom en kort tidsperiod. Kunden är det europeiska NATO-land som placerade en första order av systemet i juli 2022. Den nya ordern är värd 14 MSEK.

Beställning är ytterligare en betydelsefull referensorder för det nya Intercom-systemet. Det är INVISIOs bedömning att kundens framtida behov kan leda till fler större beställningar.

Systemen ska levereras under tredje och fjärde kvartalet 2022 och det samman­lagda värdet är 14 MSEK.

”Det är mycket glädjande att kunden nu lägger en andra order på det nya Intercom-systemet och vi förväntar oss att det kan komma ytterligare beställningar i framtiden från samma kund,” säger Lars Højgård Hansen, VD för INVISIO.

Om Intercom-systemet

Intercom-systemet är en ny innovativ lösning utvecklad av INVISIO. Systemet möjlig­gör enkel och effektiv internkommunikation i fordon, båtar och helikoptrar, på ett betydligt smidigare sätt än vad som tidigare varit möjligt och till en kostnad som betydligt understiger traditionella lösningar.

Intercom-systemet används redan idag i skarpa miljöer och ett antal kunder har också certifierat lösningen för användning i Black Hawk-helikoptrar. Dessa två framgångar är betydelsefulla för lösningens fortsatta marknadsföring.

För mer information, vänligen kontakta:
Lars Højgård Hansen, VD, INVISIO
Mobil: +45 5372 7722  |  E-post:
lhh@invisio.com

 

Michael Peterson, Director Investor Relations & Corporate Communication, INVISIO
Mobil: +45 5372 7733  |  E-post: mpn@invisio.com

Denna information är sådan information som INVISIO AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom VD:s försorg, för offentliggörande den 26 augusti, 2022, kl. 14:40 CEST.
 

Om INVISIO AB (publ)
INVISIO utvecklar och säljer avancerade kommunikationssystem som gör det möjligt för yrkesgrupper i bullriga och uppdragskritiska miljöer att kommunicera, skydda sin hörsel och arbeta effektivt. Bolaget kombinerar specialist­­­­kunskaper i akustik och hörsel med ett brett ingenjörskunnande inom bland annat mjukvara, material­­teknik och integration. Företagets lösningar marknadsförs under de två varumärkena INVISIO och Racal Acoustics. Försäljningen sker via huvudkontoret i Köpenhamn och försäljningskontoren i USA, Frankrike, Storbritannien, Italien och Thailand samt via ett globalt nätverk av partners. INVISIO har säte i Stockholm och är noterat på Nasdaq Stockholm (IVSO). Mer information finns på företagets webbplats www.invisio.com.